INDIVIDUELLE SAMTALER

Individuelle samtaler er en essentiel del af mit arbejdet med mennesker, som er i konflikt, mistrives i en nær relation eller har oplevet en krænkelse. Når de individuelle samtaler har betydning, er det fordi vores indre følelsesliv i forbindelse med konflikter skabes af måden, vi oplever og forholder os til konflikten og de involverede på. Den følelsesmæssige reaktion skabes ikke af den oprindelige uoverensstemmelse eller krænkelse, men af tanker og umødte værdier og behov.

thomas6 - version 3I  de individuelle samtaler hos mig får du overblik over, hvad der er hoved og hale i situationen, får adskilt sag og person og finder klarhed i forhold til, hvordan du helt konkret kan navigere mod det, du ønsker. Du vil opleve et empatisk nærvær og teknikker, som kan transformere vrede, frustration, smerte til bedre kontakt indad til og forståelse for, hvad der er vigtigt for dig som menneske.

Empatisk nærvær har for mig ikke noget med ord at gøre, det er en måde at være tilstede på, hvor jeg fuldt ud er med den anden uden at have en bestemt plan eller retning. Mine gode idéer og holdninger bliver efterladt uden for døren, hvilket giver plads til en 100% ikke dømmende opmærksomhed på den, der sidder overfor.

Back to top